2 Your day

3 tandheelkundige ingrepen voordat je gaat trouwen

Geplaatst op

Bruiloften zijn een tijd voor familie, vrienden en geliefden om samen te komen. Er worden geloften uitgesproken, toespraken gehouden en foto’s genomen om de herinneringen voor altijd vast te leggen. Om het meeste uit je trouwdagherinneringen te halen, ga je naar een tandarts om uit te vinden hoe ze de conditie van je glimlach kunnen verbeteren. Of je nu een versnipperde tand moet repareren of gewoon op zoek bent naar een bleekbehandeling, je tandarts kan je glimlach net op tijd herstellen voor je grote dag.

Gebroken tanden

Als je ernstig gehavende of gebroken tanden hebt, overweeg dan om je glimlach te laten herstellen met het gebruik van kronen voor je grote dag. Kronen zijn meestal gemaakt van een dun stuk porselein en zijn ontworpen om de natuurlijke uitstraling van een tand te creëren. Kronen kunnen worden gebruikt om gebroken of gebroken tanden te repareren, gaten tussen de tanden op te vullen of kleine uitlijnfouten te corrigeren. De procedure is eenvoudig af te ronden en kan ruimschoots voor je trouwdag gedaan worden.

Tandrestauraties

Als je ontbrekende tanden hebt, zijn er een aantal opties om je glimlach op je trouwdag te herstellen. Een populaire behandeling voor ontbrekende tanden is het plaatsen van een implantaat, die de wortel van de tand vervangt. Hier kan vervolgens een neptand of kunstgebit aan bevestigd worden. Dit komt tegemoet aan esthetische en functionele behoeften. Een andere oplossing voor een ontbrekende tand is een vaste brug, die aan de tanden rond de ontbrekende tand wordt bevestigd. De tandarts of mondhygiënist zal de beste behandeling aanbevelen op basis van de datum van je bruiloft, je budget en de locatie van je ontbrekende tand.

Tanden bleken

Een van de gemakkelijkste manieren om je glimlach voor je trouwdag te verbeteren is met een eenvoudige tandbleekbehandeling. Er zijn verschillende manieren om een wittere glimlach te krijgen met de hulp van je tandarts, waaronder inwendig en uitwendig bleken, voor zowel thuisbehandeling als bij de tandarts. Je tandarts kan jou de optimale oplossing aanbevelen voor jouw specifieke glimlach en grote dag.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over cosmetica? Lees dan onze blogs. We inspireren je graag.

Contactgegevens

Via info @ 2yourday.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden