2 Your day

3 trends bij borstvergrotingen

Geplaatst op

Binnen de plastische chirurgie is een borstvergroting nog altijd één van de populairste behandelingen. Ook in dit vakgebied gaan de ontwikkelingen razendsnel, wat zorgt voor nog veiligere operaties en betere resultaten. Lees hier de laatste trends.

 

Een meer natuurlijke uitstraling

Het beeld van het ideale vrouwelijke lichaam, met enorme borsten en een kleine taille, is aan het veranderen. Er is een subtiele verandering in de gewenste borstomvang gaande. Terwijl in het verleden grotere borsten op trend waren, is er nu een toegenomen verlangen naar kleinere implantaten (meer C-cups dan DD-cups). Het verlangen naar een meer natuurlijke look motiveert deze verschuiving.

Grotere aantallen vrouwen zijn op zoek naar een evenwicht tussen hun figuur en andere leefstijl factoren. Aangezien we een toename zien in het aantal vrouwen dat kiest voor een gezondere en actieve levensstijl, kiezen meer vrouwen voor bescheiden implantaten. Ze gaan voor een sportiever en gezonder uiterlijk.

Vrouwen overwegen ook steeds vaker de lange termijn effecten van grotere implantaten. Zeer grote borstimplantaten kunnen in de loop van de tijd aanzienlijke verzakkingen veroorzaken. Aangezien de meeste vrouwen aankomen naarmate ze ouder worden, kunnen grotere implantaten in de toekomst ongemakkelijk worden.

 

Verhoogde keuzemogelijkheden voor implantaten

Ook nieuwe technologie maakt verandering mogelijk. Tegenwoordig kunnen vrouwen kiezen uit verschillende soorten implantaten. De huidige borstimplantaten zijn veel geavanceerder dan een paar decennia geleden.

Er bestaan veel verschillende implantaatstijlen, variërend van rond tot traanvormig (anatomisch) met verschillende afmetingen en profielen. Implantaten kunnen grof of glad zijn en functioneren verschillend afhankelijk van het type. Er zijn siliconen-, zout- en cohesieve gelimplantaten; allemaal met hun eigen unieke functies. Het type implantaat is afhankelijk van de kenmerken van de individuele borst. Het beste implantaat voor elke borst moet zorgvuldig worden geselecteerd en afgestemd om de specifieke doelen voor elke specifieke patiënt te bereiken.

 

Borstvergroting en lift gecombineerd

Het kiezen van een borstvergroting in combinatie met een borstlift wordt steeds populairder. Steeds meer oudere vrouwen kiezen ervoor om dit te laten doen, maar sommige jongere vrouwen ook. Als een vrouw ouder is dan 40 jaar, meerdere zwangerschappen heeft gehad, borstvoeding heeft gegeven of een aanzienlijke hoeveelheid gewicht heeft verloren, kan ze kiezen voor een combinatieoperatie.

Het combineren van een borstvergroting en lift in een enkele operatie heeft de neiging om minder stressvol te zijn, het laat minder littekens achter en het is goedkoper dan twee aparte behandelingen. Het is minder belastend voor de patiënt, vermindert de herstelperiode en is net zo veilig als een enkele operatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over cosmetica? Lees dan onze blogs. We inspireren je graag.

Contactgegevens

Via info @ 2yourday.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden