Ben je van plan om een botoxbehandeling te doen? Dat is een goede keuze! Wel is het belangrijk om vooraf rekening te houden met enkele zaken, voor een zo goed en goedkoop mogelijk resultaat.

Timing is alles

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier die je helpt om er op je best uit te zien voor een evenement zoals een bruiloft of zakelijke bijeenkomst, dan is botox een uitstekende keuze. Met een botoxbehandeling krijg je onmiddellijk resultaat. Als je een behandeling doet om er mooi uit te zien tijdens een evenement, plan dan de behandeling ongeveer een maand voor het evenement. Plan je afspraak ongeveer een maand voor het evenement in, zodat je huid genoeg tijd heeft om bij te komen na de behandeling en je er op je best uitziet.

Prijzen kunnen variëren

Er zijn geen vaste prijzen voor een botoxbehandeling. Het verschilt echt van kliniek tot kliniek. En de prijzen kunnen echt veel verschillen. Vergelijk daarom vooraf goed en bekijk alle opties. Het goed vooraf oriënteren voordat je een kliniek kiest, kan je echt veel geld besparen.

Ga niet te vroeg oordelen

Botox heeft soms een paar weken nodig om voor een goed resultaat te zorgen. Na de behandeling moet je dus niet meteen aandachtig naar je huid kijken en de behandeling analyseren. In plaats daarvan kun je beter je rust pakken en na een paar weken eens goed naar je huid kijken om te zien of de behandeling is geslaagd of niet.

Aan alle goede dingen komt een einde

Botox is niet permanent en na verloop van tijd zullen de resultaten langzaam afnemen. Daarom zijn verdere behandelingen nodig als je hetzelfde resultaat wilt behouden. Zie het als trainen in de sportschool: je moet regelmatig terugkomen om in topconditie te blijven.