2 Your day

Feestelijke bruiloft jurkjes voor in de zomer

Geplaatst op

De lente en de zomer zijn de ideale seizoenen om te gaan trouwen. Alle gasten kunnen hun mooiste zomerse bruiloft jurkjes en pakken aan en de foto’s zijn perfect. De meeste stelletjes kiezen ervoor om tijdens de zonnige periodes te gaan trouwen. Als je wordt uitgenodigd, bedenk je dan dat je jouw perfecte bruiloft jurkje waarschijnlijk nog wel een (paar) keer aan kan.

Nu sta je mogelijk voor je kast en denk je, maar wat moet ik dan aan tijdens een bruiloft? Geen zorgen, we helpen je hierbij! Of je nu naar de bruiloft van kennissen, vrienden of familie gaat, er is voor iedere dame een leuke bruiloft jurk te vinden.

Dresscode bruiloft: belangrijk voor je jurkjes gaat shoppen

Voordat je de stad in rent om je jurkje te shoppen, is het heel belangrijk om op de hoogte te zijn van de dresscode. De dresscode voor de bruiloft staat vaak in de uitnodiging beschreven. Dit is echter niet altijd zo. Staat er geen dresscode in de uitnodiging? Vraag dan de ceremoniemeester of er richtlijnen zijn opgesteld door het bruidspaar. Deze richtlijnen hoeven er natuurlijk niet te zijn. In dat geval gelden er enkele algemene regels voor een bruiloft.

Kies een feestelijk en elegant bruiloft jurkje

Een bruiloft jurk moet natuurlijk elegant, mooi, netjes en leuk zijn. Maar als gast wil je natuurlijk ook niet de spotlights stelen. Alle aandacht moet deze dag op het bruidspaar gefocust zijn. Kies daarom voor een leuk jurkje dat net iets langer en meer ingetogen is. Roze en oranje midi jurkje met kant zijn bijvoorbeeld super elegant.

Hele korte mini jurkjes en jurkjes met een diep decolleté zijn te uitdagend voor deze dag. Dit soort jurkjes zijn natuurlijk leuk en verleidelijk, maar minder geschikt voor een bruiloft. Trek je mooiste en meest feestelijke kleding aan die helemaal passend is voor de elegantie van het huwelijk.

Nette en stijlvolle zomerse jurkjes: goedkoop en vaker te dragen

Een bruiloft jurkje kopen voor één speciale dag is natuurlijk geen vereiste. Je kunt ook hele neutrale jurkjes dragen tijdens een huwelijksfeest. Een nette en neutrale zomerjurk biedt hierbij het beste van twee werelden. Deze zomerjurkjes draag je tijdens een bruiloft, maar kun je ook de hele zomer door blijven  dragen. Een zomerjurkje is ook lekker goedkoop. Zoek je een net en toch neutraal zomerjurkje? Kies dan bijvoorbeeld voor een leuk suède jurkje in het roze of taupe.

Beter geen witte en zwarte jurkjes

De bruid heeft natuurlijk een wit jurkje aan, deze kleur is ook echt aan de bruid voorbehouden. Als je te gast bent is wit dan ook een verboden kleur. Voor zwart geldt natuurlijk hetzelfde, want deze kleur draag je alleen tijdens rouwperiodes. Voor een bruiloft zijn zomerse kleuren en pastelkleuren helemaal top! Kies bijvoorbeeld voor taupe, roze of oranje.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden