2 Your day

Geef sentimentele waarde aan sieraden

Geplaatst op

Wanneer je sieraden cadeau geeft aan iemand kun je de emotionele waarde verhogen door het te personaliseren door bijvoorbeeld een armband met initialen te geven. Een armband met initialen laten graveren kan zowel aan de buiten- als binnenkant. Afhankelijk van wat jij precies wilt met de uitstraling van je sieraden.

Een cadeau voor jezelf

Niet alleen is het leuk om aan anderen te denken, maar je kunt ook eens kijken naar een cadeau voor jezelf. Veel mensen gunnen het zichzelf niet en kijken alleen naar cadeau’s voor bijvoorbeeld hun partner. Het kan geen kwaad om jezelf te verwennen met een cadeau zoals een armband met initialen, je zult zien dat je een stuk vrolijker wordt wanneer je jezelf af en toe beloont. Een armband met initialen kan gegraveerd worden met van alles, niet alleen initialen maar ook een bepaald woord wat veel voor je betekent of een familienaam kan ook erg mooi staan. Wanneer je dit aan de binnenkant laat zetten is het meer voor jezelf dan wanneer je het aan de buitenkant laat zien. Mensen zullen vaker geneigd zijn om ernaar te vragen. Niet alleen dit kun je personaliseren maar je kunt ook je eigen sieraad laten ontwerpen geheel naar je eigen smaak.

Een toevoeging aan je uitstraling

Een ketting met een prachtige hanger, een diamanten ring, zilveren kleine oorbellen of toch een armband met initialen? Het blijft allemaal een lastige keuze. Veel mensen hebben ook ieder een eigen smaak of weten niet wat ze mooi vinden. Probeer er voor jezelf eerst eens achter te komen of je meer van zilver houdt of dat je vindt dat goud je toch beter staat. Vanuit daar kun je vaak wel verder gaan kijken wat je wilt. Er zijn veel soorten sieraden stijlen, je kunt overal veel inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld wat voor armband met initialen je zou willen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een erg minimalistische stijl of toch een wat meer extravagante look met veel of eventueel glimmende stenen. Ook zijn er veel gekleurde stenen die je als sieraad kunt dragen. Niet alleen de kleuren maar vooral de vormen is wat veel mensen hierin aantrekt. Bijvoorbeeld een amethyst of rozekwarts.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over cosmetica? Lees dan onze blogs. We inspireren je graag.

Contactgegevens

Via info @ 2yourday.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden