2 Your day

Haartransplantatie: welke beroemdheden gingen je voor?

Geplaatst op

Haartransplantaties worden steeds populairder. Door de nieuwe technieken herstel je steeds sneller van de ingreep. Daarnaast verbeteren ook nog steeds de resultaten van een haartransplantatie. Dit is bij bekende Nederlanders inmiddels ook bekend. Veel van hen zijn dagelijks of wekelijks op televisie en willen er natuurlijk op hun best uitzien. In deze blog lees je welke beroemdheden uit Nederland ervaring hebben met haartransplantaties.

Wesley Sneijder

Een van de bekendste Nederlanders die een haartransplantatie heeft ondergaan is Wesley Sneijder. De kleine tweebenige middenvelder die onlangs zijn laatste wedstrijd voor het Nederlands Elftal speelde, had al op vroege leeftijd weinig haar. Sneijder koos er daarom al snel voor om zowel het gedeelte bij zijn inhammen als het gedeelte bovenop zijn hoofd te laten behandelen. De resultaten bij zijn haartransplantatie zijn goed gelukt, alhoewel hij er wel voor kiest om zijn kapsel kort te houden.

Frank & Ronald de Boer

Een van de bekendste voetbaltweelingen die Nederland heeft gehad. Ronald de Boer is als analist bij FOX Sports vaak op televisie en besteed ook de nodige tijd aan zijn kleding en uitstraling. Een aantal jaar geleden besloot Ronald dan ook zijn inhammen te laten behandelen. Kort geleden besloot Frank ook een haartransplantatie te ondergaan en vanaf dat moment lijkt de tweeling weer behoorlijk veel op elkaar.

Ruud Gullit

Ruud Gullit een haartransplantatie? Die voetballer met een grote bos kroeshaar? Ja, Ruud Gullit heeft ook een haartransplantatie laten doen. Ruud wilde met de transplantatie zijn inhammen minder naar voren laten komen en een strakke haarlijn creëren, iets dat goed gelukt is.

Arie Boomsma

Ook buiten de voetballers zijn er bekende Nederlanders die ervaring hebben met het ondergaan van een haartransplantatie. Presentator Arie Boomsma bijvoorbeeld, om zijn haargrens aan de voorkant verder naar voren te laten komen. Wanneer je de foto’s van een paar jaar geleden vergelijkt met foto’s of beelden van nu, dan is het verschil duidelijk te zien.

Peter van der Vorst

Ook televisiepresentator Peter van der Vorst heeft een haartransplantatie ondergaan. Niet om specifiek alleen zijn inhammen weg te werken of zijn haargrens verder naar voren te laten komen. Peter van der Vorst had last van kalende plekken op zijn hoofd, waardoor hij besloot een haartransplantatie te laten doen. Ook de resultaten bij Van der Vorst zijn heel goed te zien.

Dit waren een aantal voorbeelden van beroemdheden uit Nederland die de afgelopen jaren haartransplantaties hebben ondergaan. Naast hen zijn er nog veel meer bekende Nederlanders die hier ervaring mee hebben. Informeer eens bij een cosmetische kliniek in de buurt naar de mogelijkheden voor een haartransplantatie. De resultaten zijn namelijk aanzienlijk!

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over cosmetica? Lees dan onze blogs. We inspireren je graag.

Contactgegevens

Via info @ 2yourday.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden