2 Your day

Tips voor het dragen van een haarwerk

Geplaatst op

Of je nou nieuw bent met haarwerken of een pro in dit blog lees je de belangrijkste tips die je gelezen moet hebben als je een haarwerk draagt.

Wees zelfverzekerd

De juiste houding is de sleutel tot het dragen van elk kapsel. Als je continu nadenkt over hoe je eruit ziet met je haarwerk ben je ook niet vlij. Eigen het! Loop langzaam, wees zelfverzekerd en je zult in staat zijn om elke look die je wilt te dragen.

Pas je haarwerk aan

Neem je pruik mee naar je kapper om je pony’s te laten knippen of knippen, in de vorm van een pony of uitgedund om overtollige haren te verwijderen. Een aangepaste haarwerk kan een wereld van verschil maken.

Investeer in de juiste verzorgingsproducten

Als je wilt dat de levensduur van het haarwerk lang is en het er mooi uitziet zijn de juiste verzorgingsproducten essentieel. Synthetische pruiken vereisen verzorgingsproducten specifiek geformuleerd voor synthetisch haar. Voor menselijk haar pruiken, kies sulfaat-vrije zorgproducten of producten speciaal geformuleerd voor gekleurd haar.

Denk altijd vooruit

Zorg dat je altijd 2 haarwerken hebt voor noodgevallen. Zo hoef je nooit zonder te zitten in geval van nood.

Tips voor de keuken

Als je graag kookt ; NOOIT de warme oven openen met een synthetische pruik! De plotselinge uitbarsting van warmte zal het haarwerk ruïneren zelfs de hete stoom van een kokende pot met water kan onherstelbare schade veroorzaken.

Personaliseer je look

Voeg een hoofdband, sjaal of een haaraccessoire toe om een persoonlijk tintje te geven. Gewoon omdat je een pruik draagt, betekent niet dat je hem altijd op dezelfde manier moet dragen. Wees creatief.

Blijf bij jezelf

Bij het kiezen van het juiste haarwerk is het belangrijk om dicht bij je huidige look te blijven. Dit zorgt ervoor dat je er zelf minder aan hoeft te wennen en snel zelfverzekerd zult rondlopen met je haarwerk.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over cosmetica? Lees dan onze blogs. We inspireren je graag.

Contactgegevens

Via info @ 2yourday.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden