2 Your day

Vind de beste parfum voor jouw grote dag!

Geplaatst op

Een bruiloft, verjaardag, geslaagd of iets anders om te vieren? Het kunnen dagen zijn wanneer je leven volledig omgegooid kan worden. Het zijn dus belangrijke dagen. Om het zo perfect mogelijk te laten zijn zorg je er natuurlijk voor dat je er tip en top uit ziet. Sommige gaan qua prijzen wel erg ver voor het kopen van hun outfit. Wat ze vaak wel vergeten is een parfum te kopen die goed bij hen past. Een volledig pak met een goedkope parfum kan het plaatje volledig ruineren. Dus komen er binnenkort één of meerdere belangrijke datums voor jou aan? Wacht dan niet langer en ga opzoek naar de beste parfum voor jou.

Waar moet je op letten?

Niet elke parfum past bij elk moment. Ga jij bijvoorbeeld binnenkort trouwen? Dan heb je een zoete en romantische geur nodig. Dit zorgt voor een feestelijke uitstraling. Krijg jij een promotie op je werk? Dan is een parfum met een statige geur weer een goede aanrader. Zo past er bij elk moment wel een bepaalde parfum. Bij het zoeken naar een goede parfum moet je erop letten dat je bij de goede geuren aan het zoeken bent. Dat je niet als vrouw bij de herenparfums aan het kijken bent, of andersom. Meestal zit er namelijk qua geur veel verschil tussen een vrouwen- of mannenparfum.

Parfumabonnement

Heb jij elke maand wel dagen dat je een bepaalde parfum nodig hebt? Dan is het nemen van een parfum abonnement misschien iets voor jou. Je hebt dan maandelijks de keus tussen meer dan 500 verschillende parfums. Zo kan je elke maand kijken wat voor grote gebeurtenissen eraan komen. Zo kan je de parfumkeuze van die maand aanpast aan de soort gebeurtenis eraan komt. Als jij de komende maand bezig gaat zijn met een paar dates, dan zou je daar je parfum op kunnen aanpassen. Elke keer losse parfum kopen kan natuurlijk ook, je bent dan wel meer geld kwijt.

Waar kan je ze vinden?

Online zijn tegenwoordig enkel websites die jou parfums aanbieden. Na het simpel aanmaken van een account kan je je bestellingen plaatsen. Door precieze categorieën kan je de perfecte parfum voor jouw komende mooie gebeurtenis vinden. Parfum kan qua prijs veel verschillen. Dit kan komen door simpelweg het kopen van parfum van bekende merken. Je betaalt dan ook deels voor het merk. De ingrediënten in de parfum kunnen ook sterk invloed hebben op de prijs. Parfum met walvissentraan is bijvoorbeeld veel duurder dan een simpel luchtje die je bij het kruitvat haalt. Door dit ingrediënt is de parfum sterker en beter te ruiken.

De parfums die het beste geur behoudend zijn van lang naar kort:

  • Parfum
  • Eau de parfum
  • Eau de toilette
  • Eau de Cologne

De Hoogte van prijs zal ook volgens deze volgorde gaan

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over cosmetica? Lees dan onze blogs. We inspireren je graag.

Contactgegevens

Via info @ 2yourday.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden