2 Your day

Zo zie er goed uit tijdens je huwelijksreis

Geplaatst op

Een aanstaande bruiloft vraagt om veel voorbereiding. De outfits, uitnodigingen, ringen, gastenlijst, locatie en menu moeten worden geregeld.  Maar vergeet ook zeker niet om te fantaseren over de huwelijksreis, waar jij en je partner de kans krijgen om te ontstressen en het huwelijksgeluk te omarmen. We geven je een soort planning zodat je er prachtig uitziet tijdens je huwelijksnacht.

 

Drie maanden tot een jaar voor je huwelijksreis

Maak gebruik van familieleden en vrienden, je hoeft je niet alleen voor te bereiden op je huwelijksreis. De reis kan zelfs heel leuk uitpakken. Maak tijd om je dieet, huidverzorging en fitness doelen te stellen. Zelfs als je meer een au naturel type bent, is het goed om je voor te stellen hoe je er op huwelijksreis wilt uitzien en je wilt voelen, zodat er zijn geen verrassingen tevoorschijn komen.

Het is heel goed mogelijk om gewicht te verliezen, je gezondheid te optimaliseren of fit te worden voor je huwelijksreis zonder een burn-out te creëren. Blijf uit de buurt van crash diëten en verdachte pillen. Er zijn veel personal bruiloft fitness bootcamps om mee te doen, speur het internet eens af voor de dichtstbijzijnde en kijk voor relevante hashtags op sociale media om de juiste informatie te vinden.

Plan afspraken met je arts, een voedingsdeskundige en persoonlijke trainer om haalbare doelen te stellen en een planning te maken. Geen trainer of geen tijd voor de sportschool? Maak gebruik van de wereld van apps die kunnen helpen bij dieet, fitness, schoonheidsbeslissingen, angst en meditatie om stress te verlichten.

Dit is het moment om een cosmetisch arts te vinden als je geïnteresseerd bent in esthetische behandelingen of andere, nieuwe huidverzorgingsregimes. Peeling kan bijvoorbeeld met één of meerdere behandelingen uitgevoerd worden. CoolSculpting duurt een tot drie maanden voordat de resultaten te zien zijn, en sommige haarverwijderingstechnieken kunnen meer dan één bezoek vereisen. Experimenteer op het laatste moment voor je huwelijksreis niet met deze procedures, voor het geval je een soort allergische reactie of andere onaangename resultaten krijgt.

Bezoek een kapper en bevestig of je regelmatig diepe conditionerende behandelingen nodig hebt. Elke markering, haarkleur of extension moet ruim voor de huwelijksreis beslist worden. Misschien wil je iets nieuws uitproberen.

Omdat een goede huid ook van binnenuit komt, kan een schoonheidsspecialist of voedingsdeskundige adviseren om suiker, cafeïne, meel, zuivel of gluten te mijden of te verminderen, bijvoorbeeld om meer energie te krijgen of een stralende huid te krijgen. Je kunt beginnen met een nieuw regime van vitaminen en supplementen. Het in een vroeg stadium aanleren van nieuwe gewoonten kan je helpen om stress te verminderen naarmate je dichter bij de bruiloft komt.

Je reis zal een begin en einde hebben, maar je glimlach zal voor altijd op de foto’s blijven. Maak een afspraak met de tandarts om te bevestigen dat je tanden in goede gezondheid zijn en plan een aantal weken voor de grote dag een bleekbehandeling.

 

Een maand voor de huwelijksreis

Botox en fillers kunnen zeven dagen tot een maand voor de bruiloft worden ververst. Botox kan een paar dagen duren, maar duurt twee tot drie maanden, afhankelijk van je activiteitenniveau.

Het is nu ook tijd om alle professionele bruiningsdiensten of -producten te testen. Gericht bruinen kan ook helpen, maar wees bewust van producten die kunnen vlekken op je kleding.

Check je fitnessdoelen: kun je je ontspannen, of zijn er gebieden die je wilt versterken? Praat met je trainer of vind oefeningen om gebieden te trainen die extra aandacht nodig kunnen hebben.

Denk na over je make-up aankopen. Ben je een zonaanbidderdroger of zal je veel zwemmen op je huwelijksreis? Doe make-up proeven voor je bruiloft en huwelijksreis. Het zou zonde zijn om te laat te ontdekken dat je allergisch bent voor een ingrediënt in een nieuw huidverzorgingsproduct.

 

Een week of minder voor je huwelijksreis

Nu is het jouw moment om super serieus te nemen hoe je huid eruit ziet – beperk overtollig zout, koolhydraten en alcohol om wallen in je gezicht en lichaam te verminderen. Maak vervolgens een checklist voor last-minute behandelingen:

  • Wax, inclusief wenkbrauwven
  • Neem een gezichtsbehandeling voor een maximale glans
  • Stel een paklijst op: huwelijksmakeup, haaraccessoires, haarverzorging, sexy badoliën en zouten.
  • Overweeg een haarglans voor extra glans.
  • Krijg een massage, je hebt het verdiend.
  • Plan je mani-pedi zo dicht mogelijk bij je dag van vertrek als je kunt

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over cosmetica? Lees dan onze blogs. We inspireren je graag.

Contactgegevens

Via info @ 2yourday.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden